Location: PHPKode > projects > NetLink > netlink_os/bugz.php
The <b>B<span id='bugz_u'>u</span><span id='bugz_g'><u>G</u></span><span id='bugz_z'>z</span></b> are coming!
<br/><br/>
<img src='Images/bug_grey.png' alt='A Bug' align='left'/>
<table summary='key' align='right' style='border:3px black double;font-size:10pt;'>
  <tr>
    <td colspan='2' align='center'>
      <b>Key</b>
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td align='center'>
      <img src="Images/bug.png" alt=''/>
    </td>
    <td>
      Just recived
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td align='center'>
      <img src="Images/work.gif" alt=''/>
    </td>
    <td>
      Being worked on
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td align='center'>
      <img src='Images/done.gif' alt=''/>
    </td>
    <td>
      Bug Fixed!
    </td>
  </tr>
</table>

Even with the advanced programmers that have worked on this project, they are, however, not perfect. Every now and then, N<small>ET</small>L<small>INK</small> does have an error occur on a page or two. Here, you can view the history of N<small>ET</small>L<small>INK</small> as it has progressed from the scratch code to the "almost" perfect edition you are viewing! Help us make NetLink better for <i>you!</i> Please report any "Bugz" that you may find.
<br/><br/>
<div id='bugz'><a href='?id=report'><img src='Images/bug.gif' border='0'/>&nbsp;Report a Bug</a></div>
<br/>
<!--End Spacers-->
<table summary='bugs' border='0' style='border:1px black solid; font-size:10pt;'>
  <tr>
    <th width='100px'>
      Date
    </th>
    <th width='100px'>
      Bug Name
    </th>
    <th>
      Status
    </th>
    <th>
      Description
    </th>
  </tr>

  <!--IE Compat-->
<!--  <tr bgcolor="#ffffff">
    <td>
      Sept 4<sup>th</sup>, 2004
    </td>
    <td>
      Browser Compatability
    </td>
    <td align='center'>
      <img src='Images/done.gif' alt=''/>
    </td>
    <td>
      It's really bad when you create a program that works for most people, but not most browsers. For some reason, N<small>ET</small>L<small>INK</small> will <i>not</i> work in IE (any version). In Mozilla and FireFox, it's fine. But IE has a problem processing PHP files when the subdomain is redirected to something called "index.php"
      <br/><br/>
      <i><b>Bug Fixed (9-4-04):</b> Every good webpage needs a title. Unfortunatly, IE will not reconize a webpage if the &lt;title&gt; sequence is not correct. In index.php, there wasn't a "<code>&lt;/title&gt;</code>" in the document</i>
    </td>
  </tr>-->


  <!--File Upload-->
<!--  <tr bgcolor="#c0c0c0">
    <td>
      Sept 5<sup>th</sup>, 2004
    </td>
    <td>
      Browser Compatability
    </td>
    <td align='center'>
      <img src='Images/done.gif' alt=''/>
    </td>
    <td>
      Files that are used by the user are better on their site if the user can upload their files to the server! when the files are uploaded, an error is generated saying "permission denied"
      <br/><br/>
      <i><b>Bug Fixed (9-5-04):</b> This problem has been encountered and solved. The permissions for for <u>public</u> folder were not proper. The permissions have been changed for you to upload successfully now...</i>
    </td>
  </tr>-->

  <!--Rotide Egap error-trap-->
<!--  <tr>
    <td>
      Dec 6<sup>th</sup>, 2004
    <br/>
    </td>
    <td>
      R<small>OTIDE</small>
      E<small>GAP</small> Error
    </td>
    <td align='center'>
      <img src='Images/done.gif' alt=''/>
    </td>
    <td>
      With the Rotide Egap, it does not load right when &lt;form&gt; and &lt;textarea&gt; are inputed to the raw HTML. After you type that in, click SAVE, then go back to edit it, the last two elements (&lt;/textarea&gt; and &lt;/form&gt;) do not load on the screen and the SAVE function doesn't work.
      <br/><br/>
      <i><b>Bug Fixed (12-7-04):</b>This small &quot;bug&quot; has been 
      discovered in the source code and has been fixed. Our 
      R<small>OTIDE</small> E<small>GAP</small> used a 
      <code>FOPEN</code> command to output the source file into a 
      textarea. This has been solved with the resolution 
      of <code>htmlentities</code> placed infront of the
      <code>FOPEN</code> statement.</i>
    </td>
  </tr>-->
  
  
    <!--Rotide Egap in IE-->
   <tr bgcolor="#c0c0c0">
    <td>
      Apr 4<sup>th</sup>, 2005
    </td>
    <td>
      Font size
    </td>
    <td align='center'>
      <img src='Images/done.gif' alt=''/>
    </td>
    <td>
      In the Rotide Egap, when you're inserting text and change the font size, it doesn't show up in the WYSIWYG 
      window. <i>Submitted by JJoslin</i>
      <br/><br/>
      <i><b>Bug Cause:</b> The <span style='font-variant: small-caps;'>Rotide Egap</span> will work with the visual 
      textbox <b>only</b> in Mozilla/FireFox. Internet Explorer will not support dynamic Textboxes, and therefore not allow 
      a visual aid to be used when using the editor. If you look on the <a href='?id=cms'>Site Manager</a>, there is a warning 
      label saying that "<span style='font-variable: small-caps;'>Rotide Egap</span> <u>will</u> work in Mozilla 1.7+, 
      Firefox 0.9+, and Opera 7+. IE and AOL are not supported yet!"
    </td>
  </tr>

    <!--HTML in Tables-->
  <tr bgcolor="#ffffff">
    <td>
      Apr 4<sup>th</sup>, 2005
    </td>
    <td>
      HTML in tables
    </td>
    <td align='center'>
      <img src='Images/bug.png' alt=''/>
    </td>
    <td>
      If you try to put an image into a table in the Rotide Egap with HTML, it doesn't work and you're locked out of editing that table cell again. <i>Submitted by JJoslin</i>
    </td>
  </tr>
</table>
Return current item: NetLink